Bruna

Bruna is een Boekwinkel gelegen aan Het Hooghuis 3-4 in Geldermalsen.

Meer informatie over Bruna in Geldermalsen

Het is Kookboekenweek en dat betekent dat er veel aandacht is voor kookboeken. Daarnaast deelt Haemin Sunim wijsheden voor moeilijke tijden en wordt er in een boek onthuld wat er echt gebeurde op de Oostzee. Foodies brengt kerstvreugde met hun nieuwe boek. In de Boeken top 100 staat een boek van de auteur van Ik ben Pelgrim op nummer 1 en er is sprake van opmerkelijke openhartigheid in een ander boek. Ook is er een lijst met de top 10 boeken per genre, waarbij een boek dat razend populair is op TikTok genoemd wordt. Ten slotte is er aandacht voor het vinden van de beste inkt, voor als je snel inkt nodig hebt.

Wil je weten wat Bruna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bruna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bruna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bruna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Bruna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bruna

Bezoekers bekeken ook