Cacha-nell

Cacha-nell is een Schoonheidssalon gelegen aan Rijthoek 2 in Haaften.

Meer informatie over Cacha-nell in Haaften

Bij schoonheidsspecialiste Cacha-Nell kun je terecht voor goede huidverzorging in een ontspannen omgeving. Ze zijn gespecialiseerd in de behandeling van acné-problemen, maar bieden ook andere gezichtsbehandelingen aan. Cacha-Nell maakt gebruik van het merk Clephar, dat natuur en wetenschap combineert om huidproblemen effectief op te lossen en de gezonde huid te verbeteren. De producten bevatten innovatieve werkstoffen en minimaliseren het risico op allergieën. Naast huidverzorgende behandelingen, biedt Cacha-Nell ook huidverbeterende behandelingen aan voor een stralende huid. Voor vragen of het maken van een afspraak kun je het contactformulier invullen of telefonisch contact opnemen.

Wil je weten wat Cacha-nell verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cacha-nell of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cacha-nell? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cacha-nell het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Cacha-nell reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cacha-nell

Bezoekers bekeken ook