Cafetaria Route 88

Cafetaria Route 88 is een Cafetaria gelegen aan Rhenoyseweg 11 in Rhenoy.

Meer informatie over Cafetaria Route 88 in Rhenoy

Cafetaria Route 88 is een cafetaria gelegen aan de rand van het Betuwse dorpje Rhenoy. Ze bieden een ruim assortiment aan kwaliteit snacks en heerlijke friet. De cafetaria is gemakkelijk te bereiken, gelegen langs het fietspad en de provinciale weg de N372 tussen Leerdam en Geldermalsen. Naast binnen eten, is er ook een ruim terras waar gasten kunnen genieten van hun lekkernijen. De openingstijden zijn niet vermeld, maar er is wel een contactformulier beschikbaar op de website. Het adres is Rhenoyseweg 11, 4152 EK Rhenoy, en ze zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 0345-682304.

Wil je weten wat Cafetaria Route 88 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Route 88 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Route 88? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Route 88 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Cafetaria Route 88 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Route 88

Bezoekers bekeken ook