Camping de Kijfakker

Camping de Kijfakker is een Kampeerterrein gelegen aan Hooiweg 6A in Deil.

Meer informatie over Camping de Kijfakker in Deil

"De Kijfakker" is een boerderij in de Betuwe met zoogkoeien, een camping en paardenstalling. De boerderij bevindt zich in een rustige omgeving tussen fruitbomen en landerijen. Vanaf de camping heb je uitzicht over de weilanden waar de koeien met kalveren en paarden lopen. Rust en ruimte zijn hierbij belangrijk. De boerderij is halverwege de negentiende eeuw gebouwd en is één van de eerste boerderijen buiten de bebouwde kom van Deil. De camping is officieel geopend in het voorjaar van 2004 en steeds meer mensen weten hun weg naar de camping te vinden. De camping is gelegen in de Betuwe, dichtbij mooie bezienswaardigheden zoals het Nationaal Glasmuseum en het Streekmuseum Tiel. Bij de paardenstalling staat het welzijn van de paarden voorop en er zijn ruime, goed geventileerde stallen beschikbaar. De contactgegevens van "De Kijfakker" zijn: Hooiweg 6, 4158 LE Deil, telefoonnummer 0345-651203, e-mail klaartjedeheus@hotmail.nl, doriusdeheus@gmail.com. De boerderij is aangesloten bij verschillende activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals het Nationaal Glasmuseum, het Streekmuseum Tiel, het Kunstfort Asperen en de Aquazoo Leerdam.

Wil je weten wat Camping de Kijfakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping de Kijfakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping de Kijfakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping de Kijfakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Camping de Kijfakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping de Kijfakker

Bezoekers bekeken ook