Camping De Pit

Camping De Pit is een Kampeerterrein gelegen aan Polderdijk 9 in Rumpt.

Meer informatie over Camping De Pit in Rumpt

Bij minicamping De Pit, gelegen aan de rivier de Linge in de Betuwe, kun je genieten van een rustige vakantie in een authentieke fruitboomgaard. De camping biedt ruime plaatsen tussen de peren- en appelbomen en er zijn veel mogelijkheden voor wandel-, fiets- en kanotochten. De vijftig jaar oude fruitbomen worden met liefde bijgehouden en in het najaar is er een onbespoten oogst. Het fruit wordt verwerkt tot sap en is te koop in vijf-liter pakken. In het voorjaar kun je genieten van de bloesempracht en in de zomer van prachtige zonsondergangen. Op de camping is gratis wifi beschikbaar en er is aandacht voor mens en dier. De eigenaars, Fred Dogterom en Jolanda Vonk, heten je van harte welkom.

Wil je weten wat Camping De Pit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping De Pit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping De Pit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping De Pit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Camping De Pit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping De Pit

Bezoekers bekeken ook