CareSys

CareSys is een Computerwinkel gelegen aan Oudenhof 18 in Geldermalsen.

Meer informatie over CareSys in Geldermalsen

CareSys is een computerwinkel met ruim 25 jaar ervaring in Geldermalsen. Ze bieden zowel nieuwe als refurbished computers aan, evenals installatie- en reparatiediensten. Met een klein team zorgen ze voor een persoonlijke service en een goede band met de klant. Ze hebben verschillende modellen laptops, zoals de Dell Precision 5530 en de HP EliteBook 830 G5, tegen goede prijzen. De verzending is gratis vanaf € 100 en ze bieden ook hulp en installatie aan huis. De winkel is 6 dagen per week geopend en ze zijn bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat CareSys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CareSys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CareSys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CareSys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar CareSys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CareSys

Bezoekers bekeken ook