Centrum- of Suitbertuskerk

Centrum- of Suitbertuskerk is een Kerk gelegen aan Kerkstraat 38 in Geldermalsen.

Meer informatie over Centrum- of Suitbertuskerk in Geldermalsen

Op de website van de Protestantse kerken van Geldermalsen vind je informatie over de twee gemeenten in Geldermalsen: de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde Kerk. Hoewel de gemeenten zelfstandig opereren, organiseren ze ook gezamenlijke activiteiten, waaronder het jeugdwerk. Op de website kun je ook informatie vinden over de activiteiten en de gebouwen van de Protestantse Kerken in Geldermalsen. Verder zijn er enkele specifieke evenementen genoemd, zoals de dankdag voor gewas en arbeid op 1 november 2023 in de Gereformeerde Kerk en de gedachtenisdienst op 5 november 2023. Daarnaast is er informatie te vinden over het KinderKersttheater, nieuws en de mogelijkheid om kerkdiensten terug te kijken of te beluisteren.

Wil je weten wat Centrum- of Suitbertuskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Centrum- of Suitbertuskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Centrum- of Suitbertuskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum- of Suitbertuskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Centrum- of Suitbertuskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Centrum- of Suitbertuskerk

Bezoekers bekeken ook