Chapeau Kinderwerk

Chapeau Kinderwerk is een Kinderopvang gelegen aan Netstraat 1 in Enspijk.

Meer informatie over Chapeau Kinderwerk in Enspijk

Chapeau Kinderwerk biedt kleinschalige en flexibele kinderopvang aan in verschillende locaties in de Gemeente West Betuwe. Ze hebben zowel dagopvang als buitenschoolse opvang en streven naar een huiselijke sfeer waarin de aandacht voor het kind en de ouders centraal staan. Het pedagogisch beleidsplan, klachtenregeling, veiligheid en gezondheidsbeleid en inspectierapport zijn te vinden op hun website. Daarnaast hebben ze vacatures en organiseren ze verschillende activiteiten zoals de Colorrun, Modderdag en het BSO kamp. De schoolvakanties voor 2023/2024 zijn ook vermeld op de website. Voor meer informatie kunt u terecht op hun website of contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Chapeau Kinderwerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chapeau Kinderwerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chapeau Kinderwerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chapeau Kinderwerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Chapeau Kinderwerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chapeau Kinderwerk

Bezoekers bekeken ook