Chinees-Indisch Rest. Nieuw-Oosten City

Chinees-Indisch Rest. Nieuw-Oosten City is een Chinees restaurant gelegen aan Herman Kuijkstraat 34 in Geldermalsen.

Meer informatie over Chinees-Indisch Rest. Nieuw-Oosten City in Geldermalsen

Al jarenlang is Nieuw Oosten City in Geldermalsen dé plek om te genieten van heerlijke Chinees-Indische gerechten. Onze klanten komen uit verschillende gemeentes in de omgeving, zoals Geldermalsen, Buren, Culemborg, Neerijnen en Tiel. Onze gerechten worden bereid met verse producten, waardoor we altijd de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Of je nu liever afhaalt of gezellig in ons restaurant wilt eten, bij ons kan het allemaal. Met meer dan honderd gerechten op onze menukaarten is er voor ieder wat wils. Daarnaast bieden wij ook cadeaubonnen aan, die je kunt inwisselen voor een maaltijd in ons restaurant of om af te halen. Een leuk cadeau om te geven én om te krijgen.

Wil je weten wat Chinees-Indisch Rest. Nieuw-Oosten City verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees-Indisch Rest. Nieuw-Oosten City of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees-Indisch Rest. Nieuw-Oosten City? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees-Indisch Rest. Nieuw-Oosten City het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Chinees-Indisch Rest. Nieuw-Oosten City reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees-Indisch Rest. Nieuw-Oosten City

Bezoekers bekeken ook