Chinees Indisch Restaurant Lotus

Chinees Indisch Restaurant Lotus is een Chinees restaurant gelegen aan Voorstraat 44 in Beesd.

Meer informatie over Chinees Indisch Restaurant Lotus in Beesd

Chinees Restaurant Lotus in Beesd heet u welkom! U kunt nu alvast uw bestelling doorgeven via telefoonnummer 0345 - 68 28 88. Let op, de openingstijden zijn tijdelijk aangepast. Van maandag tot en met donderdag zijn ze geopend van 16.00 tot 21.00 uur, op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen van 12.00 tot 21.00 uur. In september tot en met juni is het restaurant op dinsdag gesloten, behalve op feestdagen. U kunt genieten van heerlijke gerechten in een Chinees keizerlijke ambiance. Er zijn verschillende menu's beschikbaar, zoals het maandmenu voor twee personen met mini loempia's, saté, kipfilet met groenten in ketjapsaus en babi pangang met keuze uit nasi, bami of witte rijst. Ook zijn er Chinese rijsttafels en Indische rijsttafels beschikbaar voor een, twee, vier of meer personen. Daarnaast biedt het restaurant catering aan voor speciale gelegenheden. U kunt zelf uw menu samenstellen in overleg met het restaurant. Het adres van Chinees Restaurant Lotus is Voorstraat 44, 4153 AM Beesd, Nederland. Neem gerust contact op bij vragen of als u honger heeft.

Wil je weten wat Chinees Indisch Restaurant Lotus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Indisch Restaurant Lotus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Indisch Restaurant Lotus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Indisch Restaurant Lotus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Chinees Indisch Restaurant Lotus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Indisch Restaurant Lotus

Bezoekers bekeken ook