Choco Support B.V.

Choco Support B.V. is een Winkel gelegen aan Lingewaarden, Rijnstraat 39 in Geldermalsen.

Meer informatie over Choco Support B.V. in Geldermalsen

Choco Support is een gerenommeerde producent van chocolade- en suikerdragees, evenals chocoladeclusters. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment met verschillende ingrediënten, zoals noten, zuidvruchten, gevriesdroogd fruit en eiwitcrispies. Ze werken vanuit twee efficiënte, BRC gecertificeerde fabrieken en exporteren hun producten naar meer dan twintig landen wereldwijd. Daarnaast produceren ze halffabrikaten voor de voedingsmiddelenindustrie en leveren ze private label producten voor de retailsector. Choco Support heeft een afdeling productontwikkeling die dagelijks bezig is met het ontwikkelen van nieuwe producten en concepten. Ze bieden verschillende soorten chocolade aan, waaronder melkchocolade, puur, wit en compound. Daarnaast hebben ze ook speciale chocoladesoorten, zoals extra pure chocolade en karamelchocolade. Het verpakkingswerk wordt grotendeels in-house gedaan. Choco Support heeft een jong en enthousiast team dat klaarstaat om ideeën van klanten uit te werken tot kwalitatief hoogwaardige chocoladeconcepten.

Wil je weten wat Choco Support B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Choco Support B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Choco Support B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Choco Support B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Choco Support B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Choco Support B.V.

Bezoekers bekeken ook