Corim Dental Products B.V.

Corim Dental Products B.V. is een Winkel voor tandheelkundige benodigdheden gelegen aan De Panoven 21 in Geldermalsen.

Meer informatie over Corim Dental Products B.V. in Geldermalsen

Corim Dental is een betrouwbare leverancier van tandheelkundige producten, beoordeeld met een 8.5. Ze bieden een breed assortiment van 16.000 producten aan en garanderen een hoge leverbetrouwbaarheid. Bestellingen worden zelfs de volgende dag al geleverd als ze voor 16.00 uur zijn geplaatst. Daarnaast hebben ze regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen, waarbij je korting krijgt op veel merken. Op dit moment hebben ze speciale aanbiedingen voor mondhygiënisten die elke week worden vernieuwd. Corim Dental biedt ook oplossingen voor het bestellen van producten via een barcodescanner, zodat elke praktijk een geschikte oplossing heeft. Ze streven ernaar om tandheelkundige professionals een zorgeloze werkomgeving te bieden met de beste merken en goede kwaliteit producten.

Wil je weten wat Corim Dental Products B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Corim Dental Products B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Corim Dental Products B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Corim Dental Products B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Corim Dental Products B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Corim Dental Products B.V.

Bezoekers bekeken ook