D & A Medical Group BV

D & A Medical Group BV is een IT-consultancy gelegen aan AE, Achterweg 38 in Waardenburg.

Meer informatie over D & A Medical Group BV in Waardenburg

D&A Conclusion helpt zorginstellingen met het ontwerpen van hun digitale strategie. Ze betrekken zorgprofessionals en patiënten/cliënten actief bij het inbedden van innovatie in het zorgproces. D&A is onderdeel van een uniek ecosysteem met meer dan 25 expertbedrijven, 2500 professionals en 500 klanten. Conclusion biedt een brede dienstverlening en is de logische partner voor iedere digitale reis naar morgen. Ze nodigen uit om contact op te nemen en samen te praten over wat er bereikt kan worden.

Wil je weten wat D & A Medical Group BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van D & A Medical Group BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij D & A Medical Group BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D & A Medical Group BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar D & A Medical Group BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. D & A Medical Group BV

Bezoekers bekeken ook