Dapco

Dapco is een Winkel voor werkkleding gelegen aan Dorpshuisstraat 1 in Haaften.

Meer informatie over Dapco in Haaften

Dapco Borduurstudio is gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van bedrijfs- en promotiekleding. Met moderne machines en software kunnen ze logo's, emblemen en teksten zeer gedetailleerd borduren op kleding. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om kleding te bedrukken met behulp van vier persen en een full colour-plotter. Naast het bewerken van aangeleverde producten, heeft Dapco ook een assortiment aan werkkleding, badges en karate- en judo-artikelen. Het is zelfs mogelijk om een pixelbestand of tekening te digitaliseren tot een vectorbestand, waardoor het logo of de tekst op elk formaat kan worden afgedrukt zonder kwaliteitsverlies. Dapco is een familiebedrijf dat sinds 2007 bestaat en inmiddels behoort tot een van de belangrijkste spelers in de borduur- en bedrukkingsbranche. Ze bieden een pijlsnelle service, verwerking en aflevering tegen een lage prijs, en staan bekend om hun flexibiliteit en korte lijnen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Dapco.

Wil je weten wat Dapco verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dapco of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dapco? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dapco het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Dapco reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dapco

Bezoekers bekeken ook