DBJ-ICT

DBJ-ICT is een Reparatieservice voor printers gelegen aan Dokter van Wieringenstraat 55 in Waardenburg.

Meer informatie over DBJ-ICT in Waardenburg

Printer-Onderdelen.nl is een online winkel die gespecialiseerd is in printeronderdelen van de merken Hewlett Packard, Brother en Lexmark. Ze hebben een ruime voorraad van de meest voorkomende onderdelen en beschikken over een eigen reparatieafdeling met ervaren technische specialisten. Naast het leveren van onderdelen, biedt Printer-Onderdelen.nl ook technische ondersteuning en informatie aan. Ze leveren onderdelen voor reparatie, opties, toebehoren, supplies en accessoires voor HP Laser printers en andere merken zoals Lexmark, Brother en Kyocera. Daarnaast hebben ze ook een 'second life' afdeling waar refurbished onderdelen worden aangeboden. Hierbij worden alle slijtagegevoelige componenten vervangen en wordt de fusing volledig gereinigd en geïnspecteerd. De garantie op deze refurbished onderdelen bedraagt 5 maanden of vervalt na het draaien van 200.000 pagina's. Printer-Onderdelen.nl staat ook klaar om klanten te helpen met het vinden van de juiste informatie en biedt support bij technische of productgerelateerde vragen. Ze hebben parts en service manuals beschikbaar om klanten te ondersteunen bij het vinden van de juiste informatie.

Wil je weten wat DBJ-ICT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DBJ-ICT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DBJ-ICT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DBJ-ICT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar DBJ-ICT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DBJ-ICT

Bezoekers bekeken ook