DE BARONET

DE BARONET is een Damesmode gelegen aan Geldersestraat 1 in Geldermalsen.

Meer informatie over DE BARONET in Geldermalsen

In het centrum van Geldermalsen bevindt zich De Baronet, gehuisvest in een nostalgisch pand aan de Geldersestraat 1. De winkel is ruim, gastvrij en sfeervol ingericht, met een brandende haard in de winter. Hoewel een deel van de collectie online wordt gepresenteerd, is het de bedoeling dat u in de winkel zelf wordt ontvangen en kunt genieten van de gezellige sfeer. De website dient ter inspiratie voor onze klanten, met informatie over onze stijl, service en mooie merken die wij verkopen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0345-577708 of per e-mail: info@debaronet.nl.

Wil je weten wat DE BARONET verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DE BARONET of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DE BARONET? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DE BARONET het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar DE BARONET reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DE BARONET

Bezoekers bekeken ook