De Fortwachterij

De Fortwachterij is een Restaurant gelegen aan Waaldijk 29 in Vuren.

Meer informatie over De Fortwachterij in Vuren

Fort Vuren is een historisch fort uit 1845 dat deel uitmaakt van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het fort biedt verschillende soorten accommodaties, van hotelkamers tot kampeerplaatsen, voor overnachtingen. Ook is het een unieke locatie voor trouwerijen, vergaderingen en feesten, met uitzicht op de Uiterwaarden en de rivier de Waal. De Fortwachterij van Fort Vuren is een plek waar je kunt genieten van een lekkere lunch of diner, met een stevige koffie of een goed glas wijn. Daarnaast kun je fietsen huren om de omgeving te verkennen en is er de mogelijkheid voor rondleidingen. Fort Vuren is ook een unieke fotolocatie voor bruidsrapportages of familiefoto's. Het fort bevindt zich op de Waaldijk 29 in Vuren en behoort tot het UNESCO Werelderfgoed.

Wil je weten wat De Fortwachterij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Fortwachterij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Fortwachterij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Fortwachterij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar De Fortwachterij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Fortwachterij

Bezoekers bekeken ook