De Hoenderik Boerderijwinkel en Terras

De Hoenderik Boerderijwinkel en Terras is een Winkel gelegen aan Lingedijk 180a in Tricht.

Meer informatie over De Hoenderik Boerderijwinkel en Terras in Tricht

Welkom op de website van Fruitbedrijf 'De Hoenderik' in Tricht. Op dit fruitbedrijf worden appels, peren, kersen, aardbeien, frambozen en pruimen geteeld. Naast de fruitteelt biedt De Hoenderik ook diverse agro-toeristische activiteiten aan. Zo kun je overnachten in de Bed & Breakfast en genieten van een ontbijt met producten van eigen land. In de Boerderijwinkel kun je huisgemaakte appeltaart, vruchtensappen, boerderij-ijs en lunchgerechten proeven. Daarnaast worden er ook specialiteiten van De Hoenderik verkocht, zoals Betuwse honing en streekproducten. In de Zelfpluktuin kun je zelf fruit plukken. Ook is er de mogelijkheid om fietsen te huren om de omgeving te verkennen. Kortom, kom naar De Hoenderik en geniet van de landelijke sfeer en de heerlijke producten.

Wil je weten wat De Hoenderik Boerderijwinkel en Terras verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Hoenderik Boerderijwinkel en Terras of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Hoenderik Boerderijwinkel en Terras? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hoenderik Boerderijwinkel en Terras het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar De Hoenderik Boerderijwinkel en Terras reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Hoenderik Boerderijwinkel en Terras

Bezoekers bekeken ook