De Houtsnip - showroom

De Houtsnip - showroom is een Hout/parket/laminaat gelegen aan Waaldijk 154 in Vuren.

Meer informatie over De Houtsnip - showroom in Vuren

In deze tekst wordt beschreven dat het kopen van een houten vloer online niet mogelijk is. Er wordt verwezen naar een showroom met een oppervlakte van 250m2, waar vijf ervaren parketteurs werken. Deze parketteurs hebben al meer dan 20 jaar ervaring. De showroom biedt een breed scala aan houtsoorten, kleuren en legwijzen voor vloeren. Er worden verschillende projecten genoemd, zoals een Hongaarse punt eiken vloer en boomstamtafels. Daarnaast worden ook de Google-reviews van het bedrijf vermeld. Het wordt benadrukt dat de medewerkers echte ambachtslieden zijn, met een passie voor houten vloeren en tafels. Er worden enkele medewerkers genoemd, zoals Klaas en Ellen. Verder wordt er informatie gegeven over het advies dat in de showroom wordt gegeven, waarbij klanten kunnen kiezen uit 17 houtsoorten, verschillende kleuren en bewerkingen, en meer dan 20 patronen. Ten slotte wordt vermeld dat de showroom ook op afspraak geopend is en dat er gratis parkeergelegenheid beschikbaar is.

Wil je weten wat De Houtsnip - showroom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Houtsnip - showroom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Houtsnip - showroom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Houtsnip - showroom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar De Houtsnip - showroom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Houtsnip – showroom

Bezoekers bekeken ook