de jong prefab

de jong prefab is een Fabrikant gelegen aan Zeiving 16 in Vuren.

Meer informatie over de jong prefab in Vuren

De Jong Groep is een allround producent van houten gevel- en dakelementen, kozijnen en kastoplossingen. Ze bieden een totaaloplossing voor zowel grote als kleine woningbouwprojecten. De Jong Kozijnen is gespecialiseerd in houten buitenkozijnen, deuren, ramen en schuifpuien, terwijl De Jong Prefab prefab dak- en gevelelementen, bergingen en dakkapellen produceert. Jonka Kasten produceert meterkasten, luxe schuifkasten en zweefdeur-oplossingen. Naast de productie en levering bieden ze ook de mogelijkheid voor volledige montage en aftimmering van hun producten. De Jong Kozijnen produceert duurzame kozijnen met een hoogwaardige kwaliteit en alle kozijnen worden geproduceerd onder het KOMO® attest met Kwaliteitsverklaring. De Jong Prefab produceert verschillende prefab houten elementen, zowel seriewerk als maatwerk, en alle producten worden geproduceerd onder het KOMO-certificaat. De Jong Groep is een betrouwbare partner voor al uw houten bouwproducten.

Wil je weten wat de jong prefab verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de jong prefab of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de jong prefab? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de jong prefab het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar de jong prefab reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de jong prefab

Bezoekers bekeken ook