De Kaasstolp Geldermalsen

De Kaasstolp Geldermalsen is een Kaaswinkel gelegen aan Geldersestraat 54 in Geldermalsen.

Meer informatie over De Kaasstolp Geldermalsen in Geldermalsen

De Kaasstolp is een winkel waar je heerlijke kaas kunt kopen tegen een scherpe prijs. Elke week hebben ze interessante acties op kaas. Naast kaas verkopen ze ook andere producten zoals ambachtelijke worsten, verse eieren, wijn, ambachtelijke Belgische chocolade, en een uitgebreid assortiment noten en vers gebrande pinda's uit hun eigen branderij. Daarnaast hebben ze ook cadeaus, koeken en andere producten in hun assortiment. Bij De Kaasstolp vind je dus alles wat je nodig hebt voor een heerlijke borrel of als cadeau.

Wil je weten wat De Kaasstolp Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kaasstolp Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kaasstolp Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kaasstolp Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar De Kaasstolp Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kaasstolp Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook