DÉ LIZA Spray Tanning & Beauty

DÉ LIZA Spray Tanning & Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Kerklaan in Buurmalsen.

Meer informatie over DÉ LIZA Spray Tanning & Beauty in Buurmalsen

Welkom op de website van Dé Liza, dé plek voor een mooi kleurtje en een gezellig praatje. Liza is een enthousiaste onderneemster die haar eigen salon is begonnen. Ze is altijd al bezig geweest met haar uiterlijk en na het succesvol afronden van een cursus, is ze begonnen met Dé Liza. Ze was op zoek naar een manier om een egale bruine teint te krijgen zonder uv-straling en kwam al snel uit bij spray tan. Ze is ervan overtuigd dat spray tan de ideale oplossing is voor een snelle, gezonde en mooie bruine teint. Liza hoopt dat jullie net zo enthousiast worden als zij en nodigt jullie uit om gezellig langs te komen in haar salon aan huis. Je kunt een afspraak maken door op de link "maak afspraak" te klikken. Als er geen tijden meer beschikbaar zijn, kun je haar altijd een bericht sturen via de mail, Instagram of een appje. De openingstijden van de salon zijn maandag t/m vrijdag van 19:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur.

Wil je weten wat DÉ LIZA Spray Tanning & Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DÉ LIZA Spray Tanning & Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DÉ LIZA Spray Tanning & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DÉ LIZA Spray Tanning & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar DÉ LIZA Spray Tanning & Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DÉ LIZA Spray Tanning & Beauty

Bezoekers bekeken ook