De Oude Betuwe

De Oude Betuwe is een Restaurant gelegen aan Kerkstraat 19 in Tricht.

Meer informatie over De Oude Betuwe in Tricht

In het dorpje Tricht, omringd door fruitboomvelden en gelegen aan de Linge, bevindt zich het prachtige restaurant De Oude Betuwe. Ze nodigen je van harte uit om kennis te komen maken met hun heerlijke gerechten, uitdagende wijnen en gastvrijheid. Het team staat altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Het restaurant is geopend vanaf 17:00 uur, maar let op: van 30 oktober tot en met 6 december zijn ze op dinsdag en woensdag gesloten. Je kunt reserveren via 0345-570251 of via WhatsApp op 06-10734027.

Wil je weten wat De Oude Betuwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Oude Betuwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Oude Betuwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Oude Betuwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar De Oude Betuwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Oude Betuwe

Bezoekers bekeken ook