De Schildkamp

De Schildkamp is een Hotel gelegen aan Leerdamseweg 44 in Asperen.

Meer informatie over De Schildkamp in Asperen

De Schildkamp is een Inspirience Centre dat zowel zakelijke relaties als toeristen een bijzondere ervaring biedt. Voor zakelijke sessies kunnen zij gebruik maken van de unieke Indoor Outdoor Experience, waarbij teambuilding, leiderschapstrainingen en productpresentaties in een inspirerend boslandschap binnen plaatsvinden. Er zijn meer dan 20 verschillende oefeningen beschikbaar om specifieke doelen te bereiken. De Schildkamp streeft ernaar om gastvrijheid naar een hoger niveau te brengen en altijd een verwachting+1 te creëren bij elke gast. Het hotel biedt ook voordelige arrangementen aan voor gasten om te genieten van de prachtige omgeving, het lekkere eten en het verblijf in de mooie hotelkamers.

Wil je weten wat De Schildkamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Schildkamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Schildkamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Schildkamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar De Schildkamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Schildkamp

Bezoekers bekeken ook