De Stapelbakker

De Stapelbakker is een Pannenkoekrestaurant gelegen aan Oude Waag 21 in Beesd.

Meer informatie over De Stapelbakker in Beesd

Restaurant De Stapelbakker is gevestigd in een boerderij aan de rand van een landgoed. Het restaurant heeft een zonnige wintertuin, een groot terras en een natuurspeeltuin. Naast pannenkoeken serveert De Stapelbakker ook salades, warme gerechten, soepen, broodjes en andere lekkernijen. Ze bieden ook een Herfst & Winter Knapzak aan voor twee personen, gevuld met onder andere warme chocolademelk, appelcake, quiche en huisgemaakte soep. Het restaurant heeft ruime openingstijden vanaf 1 oktober en biedt ook speelplezier voor kinderen, zowel binnen als buiten. Op de menukaart staan meer dan 100 verschillende pannenkoeken, maar er is ook keuze uit lunch- en maaltijdsalades, uitsmijters, clubsandwiches, soepen, hamburgers en nog veel meer. Betaling kan zowel contant als met PIN. Daarnaast zijn er oplaadpunten voor fietsen, speelruimtes en zijn honden toegestaan als ze aangelijnd zijn. Het restaurant biedt ook arrangementen voor een dagje uit of een groepsuitje, evenals buffetten, koffietafels, barbecues en high teas. Er zijn mogelijkheden om het culinaire arrangement te combineren met activiteiten zoals fietsen of wandelen op het landgoed, en er worden rondleidingen aangeboden door de tuin van het Huis Mariënwaerdt. Reserveringen kunnen online worden gemaakt.

Wil je weten wat De Stapelbakker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Stapelbakker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Stapelbakker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Stapelbakker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar De Stapelbakker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Stapelbakker

Bezoekers bekeken ook