De Streekzaak

De Streekzaak is een Delicatessenwinkel gelegen aan Marktplein 4 in Geldermalsen.

Meer informatie over De Streekzaak in Geldermalsen

In de Betuwe vind je de grootste selectie streekproducten, waaronder lekker eten en drinken, keramiek en borrelplanken. Ze bieden ook cadeaupakketten, relatiegeschenken, bedankjes, borrelboxen en kerstpakketten aan. Je kunt de Betuwe echt beleven door al het lekkers te proeven dat daar vandaan komt. Daarnaast hebben ze een streekwinkel, een eetlokaal waar je kunt lunchen en een high-tea kunt doen. Er zijn ook nieuwe producten, zoals fruitsecco's en pindakaas van de Pindakaaswinkel. Verder is er de mogelijkheid om online producten te bestellen en kun je video's bekijken over het maken van fruitsoep, de kerstpakketten showroom en Puur Betuws. Ten slotte kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief en zijn de openingstijden van de winkel en het eetlokaal vermeld.

Wil je weten wat De Streekzaak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Streekzaak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Streekzaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Streekzaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar De Streekzaak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Streekzaak

Bezoekers bekeken ook