De Wereldwinkel

De Wereldwinkel is een Winkel gelegen aan Kerkstraat 13B in Geldermalsen.

Meer informatie over De Wereldwinkel in Geldermalsen

In de Wereldwinkel Geldermalsen zijn er regelmatig leuke aanbiedingen en nieuwe artikelen te vinden. Zo is er een maandaanbieding in september waarbij alle sjaals met 10% korting worden verkocht. Ook voor Vaderdag was er een speciale aanbieding, namelijk 10% korting op een paar sokken. Voor Moederdag waren er mooie tassen van restleer te koop met dezelfde korting. Als je nog op zoek bent naar een leuk cadeau, ben je bij de Wereldwinkel Geldermalsen aan het juiste adres. Ze hebben namelijk ook hele leuke cadeautjes voor Moederdag. Daarnaast verkopen ze nu sokken van het merk Letsdogoods, waarbij bij aankoop van een paar sokken er automatisch een paar sokken wordt gedoneerd aan een dakloze. Verder zijn er ook nieuwe food artikelen te vinden in de winkel en zijn de vogeltjes momenteel met 10% korting te koop. Tot slot is er een gezellige Kerstmarkt en een Dickens festijn in Geldermalsen waarbij de Wereldwinkel geopend is tijdens de Kerstmarkt, maar gesloten op zondag tijdens het Dickens festijn.

Wil je weten wat De Wereldwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Wereldwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Wereldwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Wereldwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar De Wereldwinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Wereldwinkel

Bezoekers bekeken ook