Dhr. P. Langerijt, van de

Dhr. P. Langerijt, van de is een Huisarts gelegen aan Oranje Nassaustraat 4 in Geldermalsen.

Meer informatie over Dhr. P. Langerijt, van de in Geldermalsen

Bent u op zoek naar specifieke informatie over gezondheid en ziekten? Dan verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts.nl. Hier kunt u betrouwbare en onafhankelijke informatie vinden. Voor medische informatie kunt u dus het beste daar terecht. Daarnaast willen wij graag wat aandacht vragen voor de nadelen van het kiezen voor een andere apotheek dan de lokale apotheek. U moet dan namelijk zelf uw recept ophalen bij de praktijk en deze naar de apotheek van uw keuze sturen. Ook bij spoedmedicatie moet u er zelf voor zorgen dat deze zo snel mogelijk bij uw apotheek komt en geleverd wordt. Verder is het mogelijk om via onze website een e-consult aan te vragen en herhaalmedicatie te bestellen. Hiervoor moet u zich wel eerst registreren. Daarnaast kunt u dagelijks terecht in de Pluk voor bloedprikken, maar hiervoor moet u wel een afspraak maken. Tot slot willen we u vragen of u het op prijs stelt als uw medische gegevens op het LSP komen te staan en willen we benadrukken om gemaakte afspraken tijdig af te zeggen.

Wil je weten wat Dhr. P. Langerijt, van de verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dhr. P. Langerijt, van de of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dhr. P. Langerijt, van de? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dhr. P. Langerijt, van de het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Dhr. P. Langerijt, van de reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dhr. P. Langerijt, van de

Bezoekers bekeken ook