Dorpstheater/eetcafé De Lindehof

Dorpstheater/eetcafé De Lindehof is een Eetcafé gelegen aan Spijkse Kweldijk 53 in Spijk Gem Lingewaal.

Meer informatie over Dorpstheater/eetcafé De Lindehof in Spijk Gem Lingewaal

De Lindehof in Spijk is een dorpstheater en eetcafé waar mensen samenkomen, bijpraten en samen dingen doen. Het is het centrum van de activiteiten in het dorp, waar wekelijks gezongen, gemusiceerd, gebiljart, gekaart, gegymd en vergaderd wordt. Het dorp zelf is prachtig gelegen aan de Linge, de langste rivier van Nederland, en biedt mogelijkheden voor wandelen, varen, fietsen en schaatsen. Er zijn historische gebouwen zoals een 14e-eeuwse kerk en karakteristieke boerderijen. Het dorp en de actieve gemeenschap zijn trots op hun omgeving en nodigen iedereen uit om kennis te maken met de verenigingen, te ontdekken wat er te beleven valt in en rond het dorpshuis, en deel te nemen aan de activiteiten. De Lindehof is een modern ontmoetingscentrum dat van groot belang is voor de sociale cohesie van de gemeenschap, vooral omdat andere voorzieningen in het dorp zijn verdwenen. Het heeft veel inspanning gekost van de bestuursleden en de gemeente om dit centrum te realiseren, maar het resultaat mag er zijn. De Lindehof heeft een gezellige sfeer als een leuk eetcafé en de openingstijden variëren van maandag tot donderdag van 17:00 tot 24:00 uur, op vrijdag en zaterdag van 16:00 tot 02:00 uur, en op zondag van 17:00 tot 20:00 uur. De locatie is te vinden op Spijk.

Wil je weten wat Dorpstheater/eetcafé De Lindehof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorpstheater/eetcafé De Lindehof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorpstheater/eetcafé De Lindehof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorpstheater/eetcafé De Lindehof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Dorpstheater/eetcafé De Lindehof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorpstheater/eetcafé De Lindehof

Bezoekers bekeken ook