Dura Vermeer Materieel

Dura Vermeer Materieel is een Bouwbedrijf gelegen aan Margrietstraat 9 in Haaften.

Meer informatie over Dura Vermeer Materieel in Haaften

Dura Vermeer is een onafhankelijke bouwonderneming in Nederland, opgericht in 1855. Met een omzet van € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren ze tot de top van de Nederlandse bouwsector. Ze zijn actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek, waarbij ze zich richten op het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van bouwprojecten. Enkele hoogtepunten zijn onder andere de aanleg van de A16 Rotterdam, de bijdrage van ketensamenwerking aan betaalbare woningbouw en de ontwikkeling van appartementen aan de Rhijnkade in Oegstgeest. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en innovatie zijn belangrijke waarden voor Dura Vermeer. Ze zijn trots op hun medewerkers, die al meer dan 165 jaar de kern van het familiebedrijf vormen en dagelijks werken aan het Nederland van vandaag en morgen. Het hoofdkantoor van Dura Vermeer bevindt zich in Rotterdam.

Wil je weten wat Dura Vermeer Materieel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dura Vermeer Materieel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dura Vermeer Materieel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dura Vermeer Materieel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Dura Vermeer Materieel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dura Vermeer Materieel

Bezoekers bekeken ook