Dutch Haircare

Dutch Haircare is een Winkel voor kappersbenodigdheden gelegen aan De Aaldor 8a in Geldermalsen.

Meer informatie over Dutch Haircare in Geldermalsen

Dutch Haircare is een distribiteur van premium haircare merken, waaronder BRAZILIAN BOND BUILDER, CELEB LUXURY, JUUCE, LEAF&FLOWER en PURE. Deze merken zijn uniek, maken gebruik van innovatieve technologieën, bevatten geen sulfaten en parabenen, zijn dierproefvrij en sluiten mooi op elkaar aan. Hierdoor kunnen wij een volledige service aanbieden en onze producten zijn alleen verkrijgbaar in salons. Ons assortiment biedt eindeloze mogelijkheden op het gebied van kleuren, van permanente en semi-permanente kleuren tot toners en colorwashes. Zelfs custom-made producten om de kleur te onderhouden maak je in een handomdraai. Daarnaast bieden we ook CELEB LUXURY aan, het originele Colorwash product. Verder hebben we Brazilian Bond Builder, een revolutionair product dat het haar beschermt en haarschade en gebroken haarverbindingen herstelt tijdens het kleurproces. Dit product overtreft de prestaties van plexen en vergelijkbare haarbehandelingsproducten en is gemakkelijk in gebruik. Ben jij een salonprofessional? Sluit je dan aan bij Dutch Haircare. Je kunt contact met ons opnemen via post, telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Dutch Haircare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dutch Haircare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dutch Haircare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dutch Haircare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Dutch Haircare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dutch Haircare

Bezoekers bekeken ook