Echica

Echica is een Bistro gelegen aan Rijksstraatweg 52 in Geldermalsen.

Meer informatie over Echica in Geldermalsen

Echica Bistro & Bar is een plek waar eten, drinken, muziek en gezelligheid samenkomen. Ze bieden lunch, diner, bier, wijn en cocktails aan. De zaak heeft een prachtige uitstraling en een ruim aanbod aan heerlijke gerechten. Echica is een mix van verschillende stijlen met een rebels karakter. Ze hebben momenteel een actie waarbij je bij het inleveren van een AH-dinercheque het tweede menu gratis krijgt. Deze actie is geldig van maandag tot en met donderdag en reserveren is mogelijk. Daarnaast is Echica op zoek naar nieuwe medewerkers en hebben ze nog beschikbare data om de zaak exclusief te reserveren voor feestjes. Ze zijn zeven dagen per week geopend vanaf 12.00 uur voor de lunch.

Wil je weten wat Echica verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Echica of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Echica? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Echica het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Echica reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Echica

Bezoekers bekeken ook