Eetcafé De Zwaan - Enspijk

Eetcafé De Zwaan - Enspijk is een Eetcafé gelegen aan Molenkampstraat 5 in Enspijk.

Meer informatie over Eetcafé De Zwaan - Enspijk in Enspijk

Eetcafé De Zwaan is een gezellig bruin eetcafé in het pittoreske Linge dorpje Enspijk. Je kunt hier genieten van koffie, lunch, diner, borrel of feest. Het café heeft een bar en een ruim terras met uitzicht op het groene hart van het dorp. Ook grote groepen zijn welkom en er is genoeg ruimte om feesten en activiteiten te organiseren. Naast koffie en thee kun je hier ook speciale koffies en verse muntthee bestellen. Voor borrelaars is er een uitgebreide bierkaart en diverse sterke dranken. Voor de lunch is er een uitgebreide kaart met soepen, uitsmijters, broodjes, friet en snacks. Het diner biedt een keuze uit diverse maaltijden, waaronder biefstuk, kipsaté en schnitzel. Er is ook een 3-gangen keuzemenu beschikbaar voor €21,50 per persoon.

Wil je weten wat Eetcafé De Zwaan - Enspijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé De Zwaan - Enspijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé De Zwaan - Enspijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé De Zwaan - Enspijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Eetcafé De Zwaan - Enspijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé De Zwaan – Enspijk

Bezoekers bekeken ook