Evangelische gemeente Elohim

Evangelische gemeente Elohim is een Volle Evangelie Gemeente gelegen aan Vredeplein 1 in Haaften.

Meer informatie over Evangelische gemeente Elohim in Haaften

Welkom bij de Evangelische Gemeente Elohim in Haaften. Deze gemeente is opgericht voor mensen in Haaften en omgeving die God beter willen leren kennen. Het is een plek waar God wordt geëerd, gediend en waar Jezus wordt nagevolgd. Mensen van verschillende achtergronden, leeftijden en nationaliteiten kunnen hier samenkomen om God en elkaar te ontmoeten. Elke zondagochtend is er een samenkomst om 10.00 uur in de "Burcht van Haeften", waarin Jezus centraal staat. De gemeente nodigt iedereen van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. De locatie van de samenkomsten is het Kulturhus Burcht van Haeften op Vredeplein 1 in Haaften.

Wil je weten wat Evangelische gemeente Elohim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evangelische gemeente Elohim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evangelische gemeente Elohim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evangelische gemeente Elohim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Evangelische gemeente Elohim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evangelische gemeente Elohim

Bezoekers bekeken ook