Extensions 4 You

Extensions 4 You is een Schoonheidssalon gelegen aan Mildijk 83 in Vuren.

Meer informatie over Extensions 4 You in Vuren

Regine, een 38-jarige vrouw, heeft een salon aan huis in Vuren waar ze al 7 jaar met plezier werkt als gecertificeerd professional in het plaatsen van Wimperextensions One By One, Mix One By One 2D en 2D. Ze is trots op haar nette werk en de wimpers blijven goed zitten. Op haar website kunnen bezoekers meer informatie vinden, evenals foto's en prijzen. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden haar een e-mail sturen via het contactformulier of via haar e-mailadres info@extensions4you.net, maar bellen of whatsappen naar 0625211120 heeft de voorkeur voor een snellere reactie. De salon is gevestigd in de omgeving van Zaltbommel, Leerdam, Gorinchem en andere omliggende plaatsen.

Wil je weten wat Extensions 4 You verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Extensions 4 You of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Extensions 4 You? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Extensions 4 You het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Extensions 4 You reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Extensions 4 You

Bezoekers bekeken ook