Fantaziehuis Baloe - Buitenschoolse opvang Geldermalsen

Fantaziehuis Baloe - Buitenschoolse opvang Geldermalsen is een Kinderopvang gelegen aan Koninginnelaan 2 in Geldermalsen.

Meer informatie over Fantaziehuis Baloe - Buitenschoolse opvang Geldermalsen in Geldermalsen

Bij Fantaziehuis Baloe in Geldermalsen kunnen kinderen spelen in drie verschillende groepen. Ze hebben keuze uit een ruim aanbod van activiteiten en mogen zelf beslissen hoe ze hun vrije tijd willen invullen. Tijdens schoolvakanties en studiedagen worden er creatieve en sportieve activiteiten georganiseerd met verschillende thema's. Er is ook voorschoolse opvang op alle ochtenden in de week. Op een dag op de buitenschoolse opvang eten de kinderen samen fruit en bespreken ze het activiteitenaanbod. Ze kunnen vrij spelen in gezellig ingerichte hoeken of deelnemen aan verschillende activiteiten zoals koken, muziekles of sporten. Rond half vijf drinken ze nog iets samen voordat de ouders komen voor een overdracht. De kinderen gaan tevreden naar huis met vol avonturen en verhalen.

Wil je weten wat Fantaziehuis Baloe - Buitenschoolse opvang Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis Baloe - Buitenschoolse opvang Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis Baloe - Buitenschoolse opvang Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis Baloe - Buitenschoolse opvang Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Fantaziehuis Baloe - Buitenschoolse opvang Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis Baloe – Buitenschoolse opvang Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook