Fantaziehuis Coolcat - Buitenschoolse opvang Ophemert

Fantaziehuis Coolcat - Buitenschoolse opvang Ophemert is een Kinderopvang gelegen aan Blankenburgsestraat 1a in Ophemert.

Meer informatie over Fantaziehuis Coolcat - Buitenschoolse opvang Ophemert in Ophemert

Buitenschoolse opvang Fantaziehuis Coolcat, gevestigd in Ophemert, organiseert leuke en leerzame workshops voor kinderen na schooltijd. Ze maken gebruik van verschillende ruimtes in de Prins Willem Alexanderschool, zoals de groepsruimte, aula, bibliotheek en speellokaal. Daarnaast kunnen de kinderen ook gebruik maken van de gymzaal in het naastgelegen Kultuurhus Ophemert. De opvang biedt ook activiteiten aan tijdens schoolvakanties. Wendy van Lent, teamleider, benadrukt dat Fantaziehuis Coolcat uniek is vanwege de centrale ligging, veel buitenruimte en nieuwe ontwikkelingen per locatie. Op een dag op de buitenschoolse opvang eten de kinderen samen fruit en bespreken ze het activiteitenaanbod van die dag. Ze kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals koken, muziekles en sporten, maar ze mogen ook vrij spelen. Aan het einde van de middag drinken de kinderen gezamenlijk iets en maken ze tijd om af te maken waar ze mee bezig waren. Daarna vindt er een korte overdracht plaats met de ouders en gaan de kinderen tevreden naar huis.

Wil je weten wat Fantaziehuis Coolcat - Buitenschoolse opvang Ophemert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis Coolcat - Buitenschoolse opvang Ophemert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis Coolcat - Buitenschoolse opvang Ophemert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis Coolcat - Buitenschoolse opvang Ophemert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Fantaziehuis Coolcat - Buitenschoolse opvang Ophemert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis Coolcat – Buitenschoolse opvang Ophemert

Bezoekers bekeken ook