Fantaziehuis De Burcht

Fantaziehuis De Burcht is een Kinderopvang gelegen aan Vredeplein 1 in Haaften.

Meer informatie over Fantaziehuis De Burcht in Haaften

Buitenschoolse opvang Fantaziehuis De Burcht is gevestigd op het Vredeplein 1 in Haaften. Hier kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar hun talenten ontdekken en deelnemen aan creatieve en sportieve workshops. Ook tijdens schoolvakanties en studiedagen worden er leuke activiteiten georganiseerd. De buitenschoolse opvang is onderdeel van het MFC Burcht van Haeften en werkt samen met de basisscholen CBS Goudenstein en OBS De Wielewaal om onderwijs en opvang leuker te maken. Een dag op de buitenschoolse opvang begint met het gezamenlijk eten van fruit en bespreken van de activiteiten. Kinderen kunnen kiezen uit verschillende activiteiten of vrij spelen in ingerichte hoeken. Aan het einde van de middag is er een overdracht met ouders en gaan de kinderen voldaan naar huis.

Wil je weten wat Fantaziehuis De Burcht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis De Burcht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis De Burcht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis De Burcht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Fantaziehuis De Burcht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis De Burcht

Bezoekers bekeken ook