Fantaziehuis De Tovertuin - Buitenschoolse opvang Geldermalsen

Fantaziehuis De Tovertuin - Buitenschoolse opvang Geldermalsen is een Kinderopvang gelegen aan Glorie van Holland 28 in Geldermalsen.

Meer informatie over Fantaziehuis De Tovertuin - Buitenschoolse opvang Geldermalsen in Geldermalsen

Buitenschoolse opvang De Tovertuin, gevestigd in Geldermalsen, biedt een huiselijke sfeer waar kinderen zich snel thuis voelen. Ze hebben de vrijheid om te kiezen wat ze willen doen en er is een specifiek activiteitenprogramma ontwikkeld door pedagogisch medewerkers. Tijdens schoolvakanties en studiedagen worden er uitdagende thema's met creatieve en sportieve activiteiten aangeboden. De opvang maakt gebruik van de faciliteiten van basisschool D'n Bogerd. Na een gezamenlijk fruitmoment en bespreking van de activiteiten, kunnen de kinderen vrij spelen in verschillende hoeken of deelnemen aan activiteiten zoals koken, muziekles en sporten. Aan het einde van de middag is er een gezamenlijk drankmoment en vinden er overdrachten met ouders plaats. De kinderen gaan tevreden naar huis met vol avonturen en verhalen.

Wil je weten wat Fantaziehuis De Tovertuin - Buitenschoolse opvang Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis De Tovertuin - Buitenschoolse opvang Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis De Tovertuin - Buitenschoolse opvang Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis De Tovertuin - Buitenschoolse opvang Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Fantaziehuis De Tovertuin - Buitenschoolse opvang Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis De Tovertuin – Buitenschoolse opvang Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook