Fantaziehuis Kalenberg - Kinderdagopvang, Peuteropvang en Buitenschoolse opvang Kindcentrum Meteren

Fantaziehuis Kalenberg - Kinderdagopvang, Peuteropvang en Buitenschoolse opvang Kindcentrum Meteren is een Kinderopvang gelegen aan J.H. Lievense-van Herwaardenstraat 2 in Meteren.

Meer informatie over Fantaziehuis Kalenberg - Kinderdagopvang, Peuteropvang en Buitenschoolse opvang Kindcentrum Meteren in Meteren

Bij Kinderdagopvang Fantaziehuis Kalenberg in Meteren worden kinderen opgevangen in een veilige en vertrouwde omgeving. Het ervaren team zorgt ervoor dat de kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen en biedt activiteiten aan die aansluiten bij hun leeftijd. Het kinderdagverblijf vormt samen met de peuteropvang en buitenschoolse opvang het kindcentrum Kalenberg, waar kinderen van 0 tot 12 jaar terecht kunnen. Het kindcentrum heeft een groot buitenterrein naast de schapen. Op het kinderdagverblijf start de dag met fruit eten en drinken, waarna er activiteiten en spelen plaatsvinden. Tijdens de lunch eten de kinderen een boterham en soms een groente snack, waarbij oudere kinderen kunnen helpen met uitdelen. Na het dutje wordt er weer gespeeld en aan het einde van de dag vindt er een overdracht plaats tussen de pedagogisch medewerker en de ouder.

Wil je weten wat Fantaziehuis Kalenberg - Kinderdagopvang, Peuteropvang en Buitenschoolse opvang Kindcentrum Meteren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis Kalenberg - Kinderdagopvang, Peuteropvang en Buitenschoolse opvang Kindcentrum Meteren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis Kalenberg - Kinderdagopvang, Peuteropvang en Buitenschoolse opvang Kindcentrum Meteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis Kalenberg - Kinderdagopvang, Peuteropvang en Buitenschoolse opvang Kindcentrum Meteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Fantaziehuis Kalenberg - Kinderdagopvang, Peuteropvang en Buitenschoolse opvang Kindcentrum Meteren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis Kalenberg – Kinderdagopvang, Peuteropvang en Buitenschoolse opvang Kindcentrum Meteren

Bezoekers bekeken ook