Fantaziehuis Mikmak - Buitenschoolse opvang Deil

Fantaziehuis Mikmak - Buitenschoolse opvang Deil is een Kinderopvang gelegen aan Ringelesteinstraat 2 in Deil.

Meer informatie over Fantaziehuis Mikmak - Buitenschoolse opvang Deil in Deil

Buitenschoolse opvang MikMak biedt liefdevolle opvang voor kinderen na schooltijd. Pedagogisch medewerkers helpen de kinderen bij het invullen van hun middag en er zijn verschillende activiteiten waaruit ze kunnen kiezen. Ook is er ruimte om vrij te spelen of te voetballen op het aangrenzende schoolplein. Tijdens schoolvakanties en studiedagen worden er uitdagende thema's aangeboden met creatieve en sportieve activiteiten. De opvang is gevestigd in de R. Lokhorstschool en er is oog voor de individuele ontwikkeling van elk kind. Op een dag in de opvang eten de kinderen samen fruit en bespreken ze het activiteitenaanbod. Ze mogen ook vrij spelen in de verschillende ingerichte hoeken. Er is een ruime keuze aan activiteiten, zoals koken, muziekles en sporten. Aan het einde van de middag drinken ze gezamenlijk iets en wordt er tijd gemaakt voor de kinderen om hun activiteiten af te ronden. Dan is er een korte overdracht met de ouders voordat de kinderen naar huis gaan.

Wil je weten wat Fantaziehuis Mikmak - Buitenschoolse opvang Deil verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis Mikmak - Buitenschoolse opvang Deil of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis Mikmak - Buitenschoolse opvang Deil? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis Mikmak - Buitenschoolse opvang Deil het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Fantaziehuis Mikmak - Buitenschoolse opvang Deil reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis Mikmak – Buitenschoolse opvang Deil

Bezoekers bekeken ook