Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen

Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen is een Kinderopvangbureau gelegen aan Waalstraat 23 in Geldermalsen.

Meer informatie over Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen in Geldermalsen

Bij Fantaziehuis Pippeloen in Geldermalsen is er per 7-11-2023 nog plaats beschikbaar op de peutergroep op dinsdag. Het kinderdagverblijf staat bekend om de warme sfeer waarin kinderen zich snel thuis voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. De speelruimtes zijn sfeervol ingericht en er is zowel ruimte voor begeleide activiteiten als vrij spel. Het team van Fantaziehuis Pippeloen biedt opvang aan in een leerzame, creatieve en huiselijke sfeer, waarin elk kind individueel wordt gezien en zich op zijn of haar eigen manier kan ontwikkelen. Een dag op het kinderdagverblijf begint met het brengen van je kind, waarbij er tijd wordt genomen om te luisteren naar bijzonderheden. Vervolgens wordt er fruit gegeten en thee of water gedronken, waarna er leuke activiteiten worden gedaan die afgestemd zijn op de ontwikkeling van het kind. Na de lunch en een dutje wordt er weer gespeeld tot het tijd is om naar huis te gaan. Het kinderdagverblijf hecht veel waarde aan een goede overdracht naar de ouders en nodigt kinderen uit om snel weer terug te komen.

Wil je weten wat Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Fantaziehuis Pippeloen - Kinderdagopvang Geldermalsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis Pippeloen – Kinderdagopvang Geldermalsen

Bezoekers bekeken ook