Fantaziehuis 't Beldertje - Peuterspeelzaal Tricht

Fantaziehuis 't Beldertje - Peuterspeelzaal Tricht is een Peuterspeelzalen gelegen aan Raamweg 71a in Tricht.

Meer informatie over Fantaziehuis 't Beldertje - Peuterspeelzaal Tricht in Tricht

Fantaziehuis 't Beldertje in Tricht heeft per direct plekken beschikbaar op de peuteropvang. Op maandag, dinsdag en donderdag kunnen ouders hun kind aanmelden voor een fijne, leuke en leerzame tijd. De peuters worden voorbereid op de basisschool en hebben voldoende ruimte en tijd voor vrij spel en samenspelen met leeftijdsgenootjes. De peuteropvang werkt met een methodiek voor- en vroegschoolse educatie (VVE) om alle kinderen een gelijke kans op ontwikkeling te bieden. De pedagogisch medewerkers zijn vaste gezichten op de peuteropvang en vangen met passie de kinderen op. De dag op de peuteropvang begint met het verwelkomen van de peuters en bespreken met de ouders hoe het gaat. Daarna worden er leuke activiteiten georganiseerd en wordt er spelenderwijs geleerd. Er is ook tijd voor vrij spel en buiten spelen. Aan het einde van de ochtend worden de ouders geïnformeerd over hoe het is gegaan en kunnen de kinderen hun tekeningen mee naar huis nemen.

Wil je weten wat Fantaziehuis 't Beldertje - Peuterspeelzaal Tricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis 't Beldertje - Peuterspeelzaal Tricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis 't Beldertje - Peuterspeelzaal Tricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis 't Beldertje - Peuterspeelzaal Tricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Fantaziehuis 't Beldertje - Peuterspeelzaal Tricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis ’t Beldertje – Peuterspeelzaal Tricht

Bezoekers bekeken ook