Fantaziehuis 't Hummeltje - Peuterspeelzaal Renoy

Fantaziehuis 't Hummeltje - Peuterspeelzaal Renoy is een Peuterspeelzalen gelegen aan Rhenoyseweg 34 in Rhenoy.

Meer informatie over Fantaziehuis 't Hummeltje - Peuterspeelzaal Renoy in Rhenoy

Bij Fantaziehuis 't Hummeltje in Rhenoy ontdekken peuters spelenderwijs hun omgeving. Ze ontwikkelen vaardigheden op het gebied van taal, sociaal spel en verkenning en leren spelen met andere kinderen. Op deze locatie werken ze met het activiteitenaanbod van Piramide. De pedagogisch medewerkers zijn al jarenlang vaste gezichten en vangen de kinderen met veel passie op. Een dag op de peuteropvang begint met het verwelkomen van de peuters en overleg met de ouders. Vervolgens worden er leuke activiteiten bedacht en uitdagend speelgoed klaargezet. Rond half 10 wordt er samen opgeruimd en handen gewassen, waarna er fruit wordt gegeten en water wordt gedronken. Daarna wordt er gekeken wat de kinderen willen doen en wordt er op een peutervriendelijke manier invulling gegeven aan de ontwikkeling van het kind. Als het weer het toelaat, gaan ze naar buiten. Na het buitenspelen is er tijd voor vrij spel, zoals tekenen of spelen in de poppen- of bouwhoek. De ochtend vliegt voorbij en het is alweer tijd om naar huis te gaan. De pedagogisch medewerker informeert de ouder over hoe het is gegaan en de tekeningen worden mee naar huis genomen. Morgen staan er weer andere leuke activiteiten op de agenda.

Wil je weten wat Fantaziehuis 't Hummeltje - Peuterspeelzaal Renoy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis 't Hummeltje - Peuterspeelzaal Renoy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis 't Hummeltje - Peuterspeelzaal Renoy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis 't Hummeltje - Peuterspeelzaal Renoy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Fantaziehuis 't Hummeltje - Peuterspeelzaal Renoy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis ’t Hummeltje – Peuterspeelzaal Renoy

Bezoekers bekeken ook