FarmCamps De Buitenhoeve

FarmCamps De Buitenhoeve is een Kampeerterrein gelegen aan Buitenweg 65 in Haaften.

Meer informatie over FarmCamps De Buitenhoeve in Haaften

Boer Aico en boerin Kirsten zijn al 10 jaar samen en hebben hun eigen kaasboerderij in Haaften, Gelderland. Aico is opgegroeid op een boerderij en Kirsten houdt van kaas maken. Ze maken heerlijke kazen van de melk van hun 60 melkkoeien, die gemolken worden met een melkrobot. Naast koeien hebben ze ook andere dieren op de boerderij, zoals pony's, ezels, geiten en kippen. Op De Buitenhoeve kun je leren hoe kaas gemaakt wordt en zelf yoghurt maken. Je kunt ook spelen en knuffelen met de dieren. Je kunt verblijven in een luxe Barntent of Farmtent en er is een Tour de Boer waarbij boer Aico of boerin Kirsten je rondleidt op de boerderij. Kinderen krijgen een BoerenPaspoort met opdrachten en kunnen een mini-workshop kaasmaken volgen. Ook kunnen ze de pony's en ezel knuffelen en verzorgen.

Wil je weten wat FarmCamps De Buitenhoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FarmCamps De Buitenhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FarmCamps De Buitenhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FarmCamps De Buitenhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar FarmCamps De Buitenhoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FarmCamps De Buitenhoeve

Bezoekers bekeken ook