Fentix

Fentix is een Internetmarketing gelegen aan Spijkse Kweldijk 28 in Heukelum.

Meer informatie over Fentix in Heukelum

Fentix biedt verschillende diensten aan op het gebied van online business development, internet marketing en business development. Ze hebben een secure datacenter in Nederland en bieden clustered webhosting, e-mail, domeinnamen en SSL. Daarnaast bieden ze trainingen en teambuilding voor sales teams en (senior) management, gericht op conflict oplossen en communicatieverbetering. Ze geven ook advies en consultancy op het gebied van sales management, ICT project inkoop en business management. Op het gebied van online business development bieden ze maatwerk internetdiensten zoals e-commerce as a service, B2B webshops, multi vendors webshops en professionele maatwerk websites. Fentix beschouwt een website of webshop als een virtuele verkoper die nieuwe klanten werft en bestaande klanten positief informeert. Ze benadrukken het belang van onderhoud en investering in een website of webshop. Fentix combineert hun competenties op het gebied van business development met internetdiensten, zonder extra kosten voor de klant. Ze bieden ook de mogelijkheid tot participatie in ideeën of producten, waarbij ze bijvoorbeeld de online marketing verzorgen en de klant de fysieke afwikkeling.

Wil je weten wat Fentix verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fentix of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fentix? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fentix het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Fentix reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fentix

Bezoekers bekeken ook