fietsstop

fietsstop is een Eetcafé gelegen aan Spijkse Kweldijk 53 in Spijk Gem Lingewaal.

Meer informatie over fietsstop in Spijk Gem Lingewaal

De Lindehof in Spijk is een belangrijke ontmoetingsplek voor mensen in het dorp. Er worden wekelijks verschillende activiteiten georganiseerd, zoals zingen, biljarten, kaarten en gymmen. Het dorp is prachtig gelegen aan de rivier de Linge en heeft historische gebouwen en boerderijen. In alle seizoenen is het heerlijk wandelen over de dijk. De Lindehof is trots op hun actieve gemeenschap en nodigt iedereen uit om kennis te maken met de verenigingen en deel te nemen aan de activiteiten. Daarnaast is er nieuws over biologisch afbreekbare pedaalemmerzakken die gebruikt kunnen worden in de biocontainer, dansavonden in De Lindehof en de openingstijden van het dorpshuis. De Lindehof is erg belangrijk voor de sociale cohesie van het dorp en heeft veel inzet en financiële bijdrage gekost om te realiseren. Bezoekers worden uitgenodigd om langs te komen en te genieten van de gezellige sfeer in het eetcafé.

Wil je weten wat fietsstop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van fietsstop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij fietsstop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je fietsstop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar fietsstop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. fietsstop

Bezoekers bekeken ook