Finelines & Shades by Ingmar

Finelines & Shades by Ingmar is een Schoonheidssalon gelegen aan Ringovenlaan 77 in Heukelum.

Meer informatie over Finelines & Shades by Ingmar in Heukelum

Mijn naam is Ingmar van 't Hart en ik ben een allround permanent make-up en fine line styliste. Naast fine line tattoo's en PMU bied ik ook andere behandelingen aan, zoals het verven van wimpers, henna wenkbrauwen, epileren, harsbehandelingen, wimperlift en henna behandelingen. Bij Fine Lines & Shades staat kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal. Ik denk graag met je mee en nodig je uit om langs te komen in mijn praktijk. Ik werk met fijne lijntjes en eventueel wat schaduw en kleur voor mijn fine line tattoo's, vanaf €50,00. Daarnaast bied ik ook permanente make-up aan voor wenkbrauwen, ogen en lippen. Wil je altijd volle wimpers hebben? Dan kun je bij mij ook terecht voor wimperextensions. Mijn praktijk is officieel GGD erkend en voldoet aan alle gestelde hygiëne-eisen. Ik werk met het top apparaat van Spektra Xion S PMU Permanente Makeup Machine en de pigmenten die ik gebruik bevatten geen giftige stoffen. Je kunt contact met mij opnemen via Instagram of mijn website en ik hoop in contact te blijven.

Wil je weten wat Finelines & Shades by Ingmar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Finelines & Shades by Ingmar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Finelines & Shades by Ingmar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Finelines & Shades by Ingmar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar Finelines & Shades by Ingmar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Finelines & Shades by Ingmar

Bezoekers bekeken ook