First Wax

First Wax is een Ontharingsservice gelegen aan Prins Constantijnstraat 48 in Beesd.

Meer informatie over First Wax in Beesd

Aleksandra is de trotse eigenaresse van First Wax, een studio waar ze professionele lichaamsbehandelingen aanbiedt. Haar specialismes zijn Brazilian Wax en pigmentatie behandelingen. Ze werkt met cosmetica van de hoogst haalbare kwaliteit en haar prijzen zijn betaalbaar voor iedere vrouw. Als je een vriendin doorverwijst naar First Wax, krijgt zij een introductiekorting van 5% en jij ontvangt ook 5% korting op je volgende behandeling. Klanten zijn erg tevreden over Aleksandra en haar studio. Je kunt contact opnemen via telefoon of e-mail om een afspraak te maken.

Wil je weten wat First Wax verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van First Wax of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij First Wax? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je First Wax het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar First Wax reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. First Wax

Bezoekers bekeken ook