FitLokaal

FitLokaal is een Gezondheidsclub gelegen aan Bolwerk 14 in Meteren.

Meer informatie over FitLokaal in Meteren

FitLokaal is een gezondheids- en sportcentrum dat zich richt op kwaliteit in beweging door middel van bootcamps, massage, voeding en personal training. Met personal training leer je omgaan met tegenslagen en haal je het beste uit jezelf. Mountain Bootcamps verzorgt bootcamp trainingen voor kracht, coördinatie, conditie en doorzettingsvermogen. Sportmassage van den Broek helpt sporters en niet-sporters van nek- en rugklachten af te komen. FitLokaal biedt ook bedrijfssport aan om werknemers gezonder en productiever te maken. Daarnaast helpen de specialisten van FitLokaal je bij het vinden van een goede balans tussen lekker en gezond eten. Er zijn positieve reviews van klanten die de bootcamp trainingen van FitLokaal enthousiast aanbevelen. Wie zijn doelen wil bereiken kan zich aanmelden bij FitLokaal.

Wil je weten wat FitLokaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FitLokaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FitLokaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FitLokaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van West-Betuwe. Opzoek naar FitLokaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FitLokaal

Bezoekers bekeken ook